Etusivu
Perustietoja
Saapumisohjeita
Majoitus
Säännöt
Tule mukaan!
Yhdistykset
Vapaaehtoiset
Tapahtumatuotteet
Ohjelma
Ohjelmakartta
Ohjelmien kuvaukset
Kilpailut
Puku- ja esityskilpailut
Taidekilpailu
Linkkejä

Harrastusten esitteleminen

Kirsikankukkaconin yhtenä tavoitteena on esitellä tapahtuman yleisölle japanilaisen kulttuurin harrastamismahdollisuuksia Suomessa. Tätä tarkoitusta varten tarjoamme aiheeseen liittyville seuroille ja yhdistyksille erilaisia mahdollisuuksia näkyä ja esittäytyä tapahtumassa.
Tapahtuma on suunnattu erityisesti mangan ja animen eli japanilaisen sarjakuvan ja animaation harrastajille, joiden määrä etenkin nuorten keskuudessa on voimakkaassa kasvussa. Tapahtumaan odotetaan runsaasti kävijöitä Turun lisäksi muustakin eteläisestä Suomesta, ja jonkin verran myös kauempaa. Tapahtuma on järjestetty jo kerran aiemmin vuonna 2005, ja silloin se keräsi arvioiden mukaan lähes 2000 kävijää Nuorisokeskus Palatsiin.

Esittely- tai myyntipöytä

Yhdistys tai seura jonka toiminta liittyy japanilaiseen kulttuuriin voi varata maksutta käyttöönsä esittelypöydän tapahtumasta. Esittelypöydän yhteydessä voi myydä esim. seuran rintanappia tai julkaisua, mutta mikäli myytävänä olisi arvokkaampia tuotteita, yhdistys voi erikseen sopia myyntipöydän varaamisesta. Myyntipöydän yhteydessä voi tietenkin myös jakaa seuran esitteitä yms., eli kahta pöytää ei tarvitse varata. (Huomatkaa kuitenkin, että roskaantumisen ja häiriöiden välttämiseksi esitteiden jakaminen ja tuotteiden kaupittelu muualla kuin niille varatuilla pöydillä/alueilla ei ole sallittua.)

Toiminnan esittely

Mikäli yhdistyksestä joku on valmis tulemaan esittelemään yhdistystä ja sen toimintaa, sijoitamme mielellämme esittelyn tapahtuman ohjelmaan. Esittely voi olla näytös tai puhe-esitelmä, ja kesto voisi olla noin 1030 minuuttia tästä voidaan toki joustaa ja sopia. Muutenkin esittelyn tyylistä, tila- ja laitevaatimuksista yms. kannattaa olla yhteydessä meihin jo hyvissä ajoin.

Esitteet esille

Mikäli yhdistykseltä ei pääse edustajaa paikalle, voimme sovittaessa laittaa yhdistyksen esitteitä tapahtumaa esille, jos niitä meille toimitetaan. Jaettavaksi tarkoitetut esitelaput laitetaan tapahtumaan esille kävijöiden otettavaksi, tai voimme laittaa esitteen tapahtumapaikan seinälle.

Lehtiä lukunurkkaan

Tapahtumaan tulee pieni lukunurkka, jossa kävijät voivat hengähtää hetken japaniaiheisia lehtiä ja kirjoja lueskellen. Otamme mielellämme vastaan lahjoituksia lukunurkan materiaaliksi, esimerkiksi jäsenlehtiä kävijät saavat samalla tietoa kyseessä olevasta yhdistyksestä. Muutkin aiheeseen liittyvät julkaisut tietenkin otetaan kiitollisina vastaan.

Linkki sivuille

Olemme myös ajatelleet koota Kikuconin www-sivuille linkkilistaa erilaisten japanilaista kulttuuria harrastavien yhdistysten ja yhteisöjen kotisivuista yhdistykset voivat ottaa yhteyttä ja antaa nettiosoitteensa, jonka linkitämme listaamme.
Tapahtumaa saa mielellään mainosta eteenpäin, joten yhdistykset ja muutkin voivat laittaa sivuiltaan linkin tapahtuman etusivulle: http://kikucon.animeunioni.org/

Yhteydenotot sivun alalaidassa kuvana näkyvään sähköpostiosoitteeseen.