Etusivu
Perustietoja
Saapumisohjeita
Majoitus
Säännöt
Tule mukaan!
Yhdistykset
Vapaaehtoiset
Tapahtumatuotteet
Ohjelma
Ohjelmakartta
Ohjelmien kuvaukset
Kilpailut
Puku- ja esityskilpailut
Taidekilpailu
Linkkejä

Kilpailut

Tapahtumaan ollaan järjestämässä ainakin seuraavat kilpailut:

Pukukilpailussa osallistujat saavat esitellä japanihenkisiä asujaan. Inspiraatio asuihin voi tulla perinteisistä japanilaisista asuista, katumuodista, animesta tai mangasta - tai monesta muusta Japaniin liittyvästä aiheeesta. Ilmoittautuminen on päättynyt.
Koska pukukilpailut ovat yleensä olleet hyvin suosittuja ohjelmanumeroita, mutta tapahtumapaikalla ei ole tilaa jonottamiseen, pukukilpailuun voi hakea ilmaisen lipun tapahtumapaikan infosta.

Esityskilpailussa voi muutaman hengen ryhmä - tai miksei yksikin henkilö - toteuttaa pienen esityksen japanihenkisiin asuihin pukeutuneena tai muuten Japaniin liittyen. Ilmoittautuminen on päättynyt.
Kuten pukukilpailuunkin, myös esityskilpailuun saa ilmaiset liput tapahtumapaikan infosta

Taidekilpailun aiheena on Japani ja koulu. Kuvaa koulua tai koululaista japanihenkisellä tekniikalla, tai vaikka japanilaista koulua ihan omalla jäljittelemättömällä tyylilläsi. Kilpailun osanottajat voivat myös varata taideluokasta pöydän joksikin aikaa muiden töittensä esittelyä ja myyntiä varten, jolloin kävijät puolestaan pääsevät keskustelemaan kilpailutöiden tekijöiden kanssa.
Ilmoittautuminen on päättynyt.