Etusivu
Perustietoja
Saapumisohjeita
Majoitus
Säännöt
Tule mukaan!
Yhdistykset
Vapaaehtoiset
Tapahtumatuotteet
Ohjelma
Ohjelmakartta
Ohjelmien kuvaukset
Kilpailut
Puku- ja esityskilpailut
Taidekilpailu
Linkkejä

Monipuolista ohjelmaa

Tapahtuman perusajatuksena on esitellä japanilaista kulttuuria animen ja mangan kuvien takana, ja luvassa onkin runsaasti erilaista ohjelmaa. Informatiiviset luennot syventävät tietämystä erilaisista japanilaisen kulttuurin piirteistä, kevyemmät esitykset viihdyttävät kävijöitä, ja erilaisissa työpajoissa voi itse osallistua ohjelmaan omin käsin. tarkempia tietoja eri ohjelmanumeroista löytyy ohjelmakuvaussivulta.
Tapahtuma on avoinna lauantaina klo 10-20 ja sunnuntaina klo 9-17.

Tutustu harrastuksiin

Yhtenä tapahtuman tavoitteena on esitellä Japaniin liittyviä harrastusmahdollisuuksia Suomessa, joten asiaan liittyvät yhdistykset ja seurat tekevät toimintaansa tutuksi esityksin ja esittein. Tapahtumassa esittäytyvät ainakin Turun Elävä Ilmaisu ry, Turun kendoseura Rendaino, Helsinki Chapter of Ikebana International, Turun animeseura, FinnPARAnoids ja JrockSuomi.

Myyjiä tapahtumassa

Tapahtumaan tulee myös aiheeseen liittyvien yritysten myyntipöytiä, ja ainakin seuraavat myyjät löytyvät näillä näkymin Kikuconista: Ippai, Punainen Jättiläinen, Fantasiapelit, Japan Pop -lehti, Tempera, Urumi, Outi Hyvönen sekä Mirri Music.