Etusivu
Perustietoja
Saapumisohjeita
Majoitus
Säännöt
Tule mukaan!
Yhdistykset
Vapaaehtoiset
Tapahtumatuotteet
Ohjelma
Ohjelmakartta
Ohjelmien kuvaukset
Kilpailut
Puku- ja esityskilpailut
Taidekilpailu
Linkkejä

Majoitus

Turusta löytyy erilaisia majoitusmahdollisuuksia hotelleista hostelleihin, mutta yksi edullinen ja lähellä tapahtumapaikkaa sijaitseva yöpymisvaihtoehto on lattiamajoitus Puolalan koululla (Kauppiaskatu 14). Kävijät voivat tapahtumapaikan infosta varata lattiamajoituksen lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi hintaan 6 e/henkilö.

Yöpymispaikassa on majoittujien käytössä suihkutilat, jos haluaa pestä pois con-päivän pölyt tai vaikkapa asuun kuuluvan kokovartalomeikin. Lisäksi sunnuntai-aamuna on tapahtumapaikalla tarjolla aamukahvia ja -teetä. Omat yöpymisvarusteet pitää kuitenkin tuoda mukana, sillä majoitus sisältää nimensä mukaisesti lattian, ei sänkyjä tai patjoja.

Puolalan koulu on n. 10 minuutin kävelymatkan päässä tapahtumapaikalta (joka hiukan näkyykin linkin osoittaman kartan alareunassa) ja reitti kulkee kätevästi ydinkeskustan kauppojen ja liikkeiden ohi. Tapahtumapaikalta pyritään järjestämään yhteislähtö majoituspaikkaan lauantai-iltana.

Majoituksen varaaminen:

Jäljelle jääneitä paikkoja voi kysellä tapahtuman infosta (ei majoituskoululta). Tilaa luultavasti on tarjolla, ja majoituksen hinta tapahtumasta varattuna on 6 euroa.

(Tarpeeksi ahkeroiville vapaaehtoistyöntekijöille tarjotaan lattiamajoitus ilmaiseksi, joten jos olet tapahtumassa töissä, tarkista ennen varaamista olisitko kuitenkin saamassa paikan jo sitä kautta. Muista kuitenkin etukäteen mainita, jos majoituspaikan tarvitset!)