Etusivu
Perustietoja
Saapumisohjeita
Majoitus
Säännöt
Tule mukaan!
Yhdistykset
Vapaaehtoiset
Tapahtumatuotteet
Ohjelma
Ohjelmakartta
Ohjelmien kuvaukset
Kilpailut
Puku- ja esityskilpailut
Taidekilpailu
Linkkejä

Vapaaehtoiseksi tapahtumaan?

Tapahtuma ei voi toteutua ilman tekijöitä, ja siinä sinä voit auttaa!
Erilaisia työtehtäviä ovat mm. infon, narikan ja myyntipöydän hoitaminen, tilojen järjestyksestä ja siisteydestä huolehtiminen ja erilaisten pajojen pitäminen. Tapahtumaan voi myös tarjoutua pitämään ohjelmaa - sillä varmistat, että siellä on juuri sinua kiinnostavaa ja mielenkiintoista ohjelmaa. ;)

Vapaaehtoistyöntekijäksi ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia työvoimavastaavalle eli Susannalle osoitteeseen turkularp ät yahoo piste com. Laita otsikoksi Kikucon työntekijä ja kerro viestissä nimesi ja ikäsi sekä mainitse jos tiedät jo jotain työvoimana toimimiseen vaikuttavia seikkoja, kuten milloin aioit tulla paikalle ja lähteä, mitä taitoja sinulla on joita voisi hyödyntää, yms.

Vapaaehtoistyöntekijöitä kaivataan vielä, ja he tietenkin saavat joitain kivoja etuuksia tapahtuman eteen näkemästään vaivasta. Jo yhdellä kahden tunnin vuorolla voit auttaa tapahtuman toteuttamisessa, ja sillä saat pääsyn taukohuoneeseen, jossa voi poiketa vaikka hörpäämässä mukin teetä/kahvia/mehua. Kolme vuoroa (tai enemmän) oikeuttaa ilmaiseen lattiamajoitukseen ja tarpeeksi työskentelevät saavat vähän täyttävämpää ruokaakin - valinnalla on pitsasiivu tai salaatti tapahtumapaikalla olevalta pitsamyyjältä. Kaikki työntekijät saavat tietenkin kivan tunnisterintamerkin ja loppupalaverissa sunnuntaina puolestaan katsotaan olisiko tapahtumasta jäänyt jotain kivaa ahkerimmille annettavaksi.

Voit myös rekisteröityä foorumille, jossa työntekijämme voivat keskustella ja kysellä aiheeseen liittyvistä asioista. Muista silloin mainita sähköpostissasi nimimerkki jolla rekisteröidyt, niin se aktivoidaan.
Esimerkkejä erilaisista työtehtävistä löytyy näiltä sivuilta.

Ohjelman tarjoaminen tapahtumaan käy laittamalla sähköpostia tapahtuman sähköpostiosoitteeseen kikucon ät animeunioni piste org. Laita otsikkoon Kikucon ohjelma ja kerro viestissä ohjelmastasi. Hyödyllisiä tietoja ovat mm. ohjelman nimi ja kuvaus (sisältö, kesto ym), ohjelmanpitäjien tiedot, sekä mitä ohjelma onnistuakseen vaatii meiltä (tilat, laitteet ym).
Varsinkin teemaan liittyvää eli japanilaisesta koulusta/koulutuksesta kertovaa ohjelmaa mahtuu vielä mukaan.